top of page

BINE AI VENIT!

Despre Algorithm Aesthetics

Laboratorul de tehnică dentară Algorithm Aesthetics din Cluj-Napoca investește continuu în tehnologie și în oameni, fiind recunoscut atât pentru calitatea superioară a materiei prime folosite, cât și pentru tehnologia noua care garantează rezultate estetice optime și funcționale. Echipa este formată din tehnicieni dentari pasionați, cu peste 6 ani experiență în domeniul lucrărilor protetice.

Colectivul participă periodic la cursuri de dezvoltare pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale trenduri și proceduri de lucru. Astfel, se pune foarte mult accentul pe suportul tehnic, comunicarea cu specialiștii fiind una transparentă și eficientă.

Politica laboratorului este clădită pe cele mai actuale cerințe ale standardului de referință ISO 9001:2015, ce cuprinde sistemul de management al calității. Satisfacția medicilor și, implicit, a pacienților este prioritatea noastră principală. Deoarece înțelegem în amănunt nevoile și așteptările acestora, oferim garanția că produsele și serviciile laboratorului sunt conforme, atât din punct de vedere logistic și estetic, cât și în ceea ce privește optimizarea pe bont, în ocluzie și proximal. În caz contrar, oferim discount uri sau chiar refacerea lucrării.

Laboratorul este autorizat OTDR și în curs de certificare pe sistemul de management al calității ISO 9001 : 2015. Angajamentul laboratorului pentru calitate garantează succesul și satisfacția clienților.

PORTOFOLIU

Aici poți vizualiza portofoliul nostru de lucrări.

Vrei să afli mai multe detalii despre lucrările noastre?

Hai pe Facebook unde postăm săptămânal cazurile finalizate.

portofoliu6.png
WhatsApp Image 2020-09-20 at 20.10.16 (3
portofoliu1.png

ADRESA

Cluj-Napoca, Strada Ciresilor nr. 43A, Jud. Cluj

bottom of page